lauantai 28. elokuuta 2010

Gluteeniton mango-mansikka-juustotorttu


Tämän mansikkatortun tein heinäkuussä tyttären syntymäpäiville.
Tortussa on keksipohja johon käytin gluteenittomia keksejä näin kakusta sai helposti kaikille sopivan. Resepti on suoraan Kodin kuvalehdestä.
pohja:
150g keksejä
50g sulatettua voita
täyte:
5 liivatelehteä
3dl kuohukermaa
200g maustamatonta tuorejuustoa
1dl sokeria
2prk piltti mangososetta
3rkl sitruunamehua
päälle:
1l mansikoita
2dl vettä
1dl hyytelösokeria
-murskaa keksit, sekoita joukkoon sulatettu voi ja levitä irtopohjavuoan pohjalle
-laita liivatteet kylmään veteen
-vatkaa kerma vaahdoksi
- sekoita juusto, sokeri ja mangosose kulhossa ja nostele kermavaahdon joukkoon
-kuumenna sitruunamehu ja lisää liivatelehdet
-lisää jäähtynyt seos täytteen sekaan ja kaada keksipohjan päälle
-anna hyytyä min 4h
-leikkaa mansikat lohkoiksi päälle
-koristele hyytelösokerilla

0 kommenttia:

blogger templates | Make Money Online