torstai 8. maaliskuuta 2012
Kakku kolmella suklaalla II
Taas on yksi harjoittelu takana. Kiitos vielä ihanasta harjoittelupaikasta!
Tässä siis samanoloinen kakku kuin edelinenkin. Sisuksista löytyy digestive-keksi pohja, maitosuklaamousse, valkosuklaamousse joiden välissä vadelmia. Päällä vielä kevyt tummasuklaa verkko. Reseptiä pyynnöstä joka meni suunnilleen näin:
Pohja:
2/3 pkt Digestivejä
n. 75 g sulatettua voita
Maitosuklaamousse:
1 prk kermarahkaa, jonka ystäväksi en heti tullut
1 maustamaton tuorejuusto
1prk vanilha tuorejuustoa
1prk Flora Vispiä vaahdotettuna
1,5 Panda maitosuklaalevyä sulatettuna
n. 0.75 dl sokeria
2tl vaniljasokeria
6 liivatelehteä
-kerma vatkataan, siihen lisätään tuorejuusto, rahka, sokerit, suklaa ja lopuksi pieneen tilkkaan kuumaa vettä liotetut liivatelehdet.
-laitetaan jääkaappiin hyytymään toisen moussen valmistuksen ajaksi
Valkosuklaamousse:
1prk kermaviiliä
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk Flora vispiä
1 Pandan valkosuklaalevysulatettuna
6 liivateleheä
-kerma vatkataan kuohkeaksi, vaahtoon lisätään tuorejuustot, kermaviili, sokerit, sulatettu suklaa ja lopuksi liuotetut liivatelehdet
-Valkosuklaamousse levitetään maitosuklaamoussen päälle vadelmien jälkeen. Itse olen laittanut maitosuklaamoussen päälle 1 ps pakastettuja vadelmia ja sitten valkosuklaamousse. Kun vadelmat ovat jäisiä niistä valuu punainen neste kauniisti kakun reunoilla vadelmien sulaessa.
- eikä sitten muuta kuin tummansuklaa verkon tekoon ja jäähdyttämiseen ja kakun hyytymistä mieluiten yön yli odottelemaan. Tämä on siinä mukava kakku että voi valmistaa jo edellisenä päivänä etukäteen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
0 kommenttia:
Lähetä kommentti