Samalla reseptillä valmistettua kakkua sain syödä jokin aika sitten töissä, ja oli niin taivaallisen hyvää että sitä piti kokeilla itsekin. Kakku on paistettu Nordicwaren vuoassa ja päällä oli sit tuo tunneli systeemi. Kakun sydämeen laitoin pannacottaa ja vaniljakreemiä, mutta niiden hyvyydestä tässä kakussa en ollut aivan vakuuttunut. Tässä kuitenkin aivan mahtavan kakun reseptiä:
250g voita
6dl sokeri
4 munaa
2dl kuohukermaa
2dl kermaviiliä
2tl vaniljasokeria
4tl leivinjauhetta
10dl vehnäjauhoja
2 pandan suklaalevyä
Eli ensin vaahdotetaan voi ja sokeri.
Sitten lisätään munat yksitellen vaahtoon.
Sen jälkeen lisää kerma+kermaviili seos ja kuivat aineet vuorotellen voi sokeri vaahtoon.
Ja lopuksi lisää suklaamuruset taikinaan.
Taikinasta tulee yksi iso ja yksi pieni kakku tai kaksi normaalin kokoista.
Paista kakkuja n. 1h 175 asteessa.
sunnuntai 29. marraskuuta 2009
Suklaamurukakku pannacotta ja vanilja sydämellä
Lähettänyt Piritta Rantanen klo 19.42
Tunnisteet: kahvikakut
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
0 kommenttia:
Lähetä kommentti