keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

HelmiketjutJa tässä on sitten yksi syy siihen kun postauksissa oli pidempi tauko. Sain jostain päähäni että teen molemmille lastenhoitoryhmien hoitajille muistoksi ja kiitokseksi hyvästä ja luotettavasta lastenhoidosta kaulaketjut. Toisinaan kun alkaa oikein viiraamaan päässä niin se teettää kaikenlaista. No koska on todella vaikea arvioida mistä väreistä kukakin pitää tein kaksi ylimääräistä jotta saa vähän valita. Nuorimmaiseni siirtyy syksyllä eskariin ja vanhempi ensimmäiselle luokalle kouluun niin ajattelin että jotain hoitajille täytyy keksiä kun ovat lapsiamme pari vuotta katselleet.

Ylemmässä kuvassa takarivissä on punainen ja sininen ketju jonka helmet on 8mm fossiilia. Kaikissa ketjuissa on 0,6mm hopealankaa. Kolmas ketju takaapäin on howliittia ja etummainen tealin värisistä makeanvedenhelmistä.

Alemmassa kuvassa kaikki helmet on helmiäislasihelmistä. Osa on 6mm ja osa 8mm kokoisia. Tässä samoin kaikkissa on käytetty 0,6mm hopealankaa.

Kaikki ketjut on noin 55cm pitkiä ja kaikissa on papukaijalukot. Helmet on yhdistetty toisiinsa 1mm langalla ja 3mm veivillä tehdyillä renkailla.

Toivottavasti hoitajat tykkäävät!

0 kommenttia:

blogger templates | Make Money Online