perjantai 4. heinäkuuta 2014

New York / vapaudenpatsas teema- kakku


Tänään juhlitaan rakkaan tyttäreni 12-vuotis syntymäpäiviä. Ja kakkutoivehan kuului näin; " Äiti voitko tehdä minulle sellaisen juustokakun jossa on vapaudenpatsas ja New Yorkin siluetti?". No mitä äiti voi siihen muuta sanoa kuin että koitetaan soveltaa. Ja kuten tiedettyä, juustokakun kiille ja sokerimassa ei tule oikein hyvin toimeen keskenään. Soveltamista on siis ollut ihan mukavasti. Tässä kuitenkin lopputulos. Alla siis valkosuklaa-mustikkajuustokakku ja päällä sokerimassapohjaan piirretty New York. Laatan pohja ja takunen sivelty valkosuklaalla jotta kestäisi tuota kosteutta hieman pidempään.

lauantai 10. toukokuuta 2014

Hopeatoffeekakku- sitruunatuorejuusto-moussella


Tähän kakkuun innostuis tästä ohjeesta: Ei makeaa mahantäydeltä. Ja täytyy sanoa, että oli erittäin raikas ja pojan synttäreillä hyvin kauppaansa tehnyt versio. Ei ihan tyypillistä marjameininkiä, mutta tosi hyvää.

Maailman monin poni -kakku

Kylläpä on taas kulunut pitkä aika siitä kun on tullut päiviteltyä blogia. Noh tänään lähtee tälläinen toiveiden mukainen Maailman monin poni- kakku kummitytön synttäreille. Sisällä perus mansikkatuorejuustomousse. Hyvää syntymäpäivää Linda!

blogger templates | Make Money Online