keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Helmiketjut



Ja tässä on sitten yksi syy siihen kun postauksissa oli pidempi tauko. Sain jostain päähäni että teen molemmille lastenhoitoryhmien hoitajille muistoksi ja kiitokseksi hyvästä ja luotettavasta lastenhoidosta kaulaketjut. Toisinaan kun alkaa oikein viiraamaan päässä niin se teettää kaikenlaista. No koska on todella vaikea arvioida mistä väreistä kukakin pitää tein kaksi ylimääräistä jotta saa vähän valita. Nuorimmaiseni siirtyy syksyllä eskariin ja vanhempi ensimmäiselle luokalle kouluun niin ajattelin että jotain hoitajille täytyy keksiä kun ovat lapsiamme pari vuotta katselleet.

Ylemmässä kuvassa takarivissä on punainen ja sininen ketju jonka helmet on 8mm fossiilia. Kaikissa ketjuissa on 0,6mm hopealankaa. Kolmas ketju takaapäin on howliittia ja etummainen tealin värisistä makeanvedenhelmistä.

Alemmassa kuvassa kaikki helmet on helmiäislasihelmistä. Osa on 6mm ja osa 8mm kokoisia. Tässä samoin kaikkissa on käytetty 0,6mm hopealankaa.

Kaikki ketjut on noin 55cm pitkiä ja kaikissa on papukaijalukot. Helmet on yhdistetty toisiinsa 1mm langalla ja 3mm veivillä tehdyillä renkailla.

Toivottavasti hoitajat tykkäävät!

tiistai 2. kesäkuuta 2009

Kuningasketjut



Sain projektiksi tehdä työkaverini tyttärelle käsiketjun kuningasketjun mallilla ja ajattelin että teen samalla kummipojalleni samaisen ketjun hieman massiivisempana.
Tuohon ohuempaan jossa käytin 0,8mm lankaa ja 3mm veiviä laitoin tuon riimulukon ja toiseen jossa käytin 1mm lankaa ja 4veiviä laitoin normaalin papukaijalukon. Pienempi ketju oli pituudeltaan noin 18-19cm ja toinen varmaankin reilu 20cm. Lopputuloksesta tuli vielä huomattavasti parempi kun sain viimeviikolla kaipaani paketin Amerikasta, josta olin tilannut ihan ikioman rummun ja haulit. Kyllä tuli koruista tosi sileät ja kiiltävät.

Äitienpäivä kortti


Taas tauon jälkeen koneella. Tämän äitienpäiväkortin tein omalle äidilleni äitienpäiväksi, mutta kun unohdin sen silloin kuvata, jouduin pyytämään sitä vielä lainaan hetkeksi kuvausta varten. Sen vuoksi se on täällä vasta nyt.

Mutta itse korttiin, siinä on Magnolia tyttö soikeaksi stanssatulla pohjalla. Leima on väritetty tuttuun tapaan inktensen väreillä ja sininen kartonki alla on kohokuvioitu cuttlebugin yhdellä levyllä. Sitä sitten väritin vähän leimatyynyllä niin kuviot erottuvat paremmin. Reunaan laitoin vielä tuosta kukkatarranauhasta pohjan, mielestäni se sopi tähän tyyliin hyvin. Samaa teemaa jatkaen myös narurusetti. Teksti leima on sitten noilla circle it leimoilla.

blogger templates | Make Money Online